Algemene Ledenvergadering 2017

geplaatst in: Uncategorized | 0

Het bestuur van Nieuwersluis Bestaat nodigt bewoners van Nieuwersluis uit voor de Algemene Ledenvergadering op zondag 22 januari 2017, 16.00 uur, in ’t Fort. Op de agenda onder meer: financiële verantwoording, verkeer, duurzaamheid, toerisme en recreatie, ons dorp. We vertellen u waar het bestuur zich het afgelopen jaar mee heeft beziggehouden en wat de plannen en goede voornemens zijn voor het komende jaar. Agenda en toelichting zult u tijdig ontvangen.

Aansluitend bent u van harte welkom op de winterborrel, gevolgd door het winterbuffet, als altijd liefdevol bereid door de feestcommissie. Dat brengt me op het volgende: de feestcommissie zoekt nieuwe feestneuzen om samen leuke dingen te bedenken en te organiseren voor alle Nieuwersluis/zers. U kunt zich aanmelden bij feestcommissie@nieuwersluisbestaat.nl. En we zoeken – nog steeds – een nieuwe penningmeester, ter versterking van het bestuur. Als u belangstelling heeft, mail eens met de voorzitter op info@nieuwersluisbestaat.nl.