WhatsApp Buurt

geplaatst in: Uncategorized | 0
December 2016

Buurtpreventie

De donkere dagen zijn weer begonnen. Dagen dat niet alles om het huis nog duidelijk zichtbaar is. Omdat er weer geluiden tot ons komen dat er her en der wat duistere figuren gesignaleerd worden is alertheid geboden. Op het moment van schrijven is het officiële verzoek voor een BuurtWhatsApp ingediend bij www.wabp.nl (WhatsAppBuurtpreventie). Wij hopen dan ook dat zeer binnenkort deze groep voor Nieuwersluis actief is. Uiteraard worden er ook waarschuwings-borden aangevraagd, zoals wij die bij andere gemeenten kennen.  Meer info later, via www.nieuwersluisbestaat.nl of Facebook: www.facebook.com/nieuwersluisbestaat/

 

Januari 2016

WhatsApp Buurtpreventie of BuurtApp?

Voor een leuke en veilige buurt!

 

Logo-ALARM-WAPB-totaal-transparant-klein

Inmiddels zijn er in Nederland 1500 groepen aangemeld bij wabp.nl en werken ze samen met meerdere gemeenten en politie.

Een goede samenwerking is van essentieel belang om een wabp groep tot een succes te maken. Samenwerken betekent ook dat wabp groepen onderling met elkaar in contact staan om zo belangrijke berichten naar elkaar door te kunnen appen. Een verdachte zal proberen om zo snel mogelijk uit uw straat/plaats te komen. Daarom is het voor beheerders van wabp groepen erg belangrijk om in contact te staan met de beheerder van aangrenzende buurt groepen.

Voor meer informatie: www.wabp.nl

www.buurtap.nl

logo buurtapp

Deze gratis buurt app voor op je smartphone of tablet, is een nieuwe en leuke manier om te kunnen zien wie je buurtgenoten zijn, en om buurtberichten uit te wisselen. Om een handje te helpen, te geven, delen, ruilen, lenen… maar ook voor buurtpreventie, om samen de buurt veiliger te maken. De buurt app is heel eenvoudig te gebruiken. Link naar website www.buurtapp.nl